söndag 25 juli 2010

Sommar o sol.

Tänkte ja skulle ta mig en titt på bloggarna. Då insåg jag att maj var senast jag gjorde ett inlägg.. opps.

Nåja det är ju sommar nu och vädret har ju varit härligt och då har ja ginte tid att vara inne vid datorn. Sommaren är ju så kort att man vill ta till varapå varje dag. Det är så mycke man skulle vilja hinna med men tiden går så fort.

Vi har varit på en semestertripp med husbilen och det var så mysigt. Vi besökte orsa björnpark, tomtelandet och flygvapen museumet i linköping och mycke mer.
Kan verkligen rekomenderar dessa besöksmål barnen och vi vuxna hade super kul.




Simon fick träffa tomten och ge honom sin önskelista. Tomten tyckte det saknades lite saker på listan så han skrev dit några fler.



Ellen fick även hon träffa tomten och lämna sin önskelista, kan säga att det var litespännande att få sitta i tomtens knä.



Simon o Ellen fick även gå i Häxans busskola ( mamma & pappa tänkte inte efter.hehe). Det första dom lärde sig där var att sjunga vuxna får inte va me...vuxna får inte va me....och det trallade dom på hela dagen...men dom hade roligt där inne dom fick lära sig några bus, men dom fick inte berätta för mamma o pappa hehe vi lär vä li utsatta för dem nån dag.


Den största björnen dom hade i djurparken var 3 meter när den stod på bakbenen. ( tur att inte den srten finns i Sverige).




Vi hade sån tur att dom skulle mata en björnmamma och hennes tre ungar just när vi kom, så vi fick se dem riktigt nära.


Vi hittade ett mysig ställa att stanna till på för natten. Fredde gjorde en eld sen satt vi o njöt att solnedgången och den varma kvällen.



ops vad tiden går ...det kommer fler bilder en annan dag..



1 kommentar: